Search

Αγαπημένα

Λογ/μος

Όροι χρήσης και προϋποθέσεις

Όροι Χρήσης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Το the-toy.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων μέσω του διαδικτύου, επέκταση των δραστηριοτήτων της ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ι.Κ.Ε. που έχει έδρα στην Αθήνα, στην οδό Ιθάκης 38.

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευθείτε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, αφού η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα the-toy.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτές.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ

Το the-toy.gr  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Οι επισκέπτες/χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης. Η χρήση του the-toy.gr μετά την ως άνω αναφερόμενη τροποποίηση λογίζεται ως αποδοχή των όρων χρήσης και τυχόν τροποποιήσεων τους.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Το the-toy.gr δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Λαμβάνουμε  κάθε δυνατό μέτρο ώστε να εξασφαλίσουμε όλες οι περιγραφές και οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στον ιστότοπο να είναι σωστές. Σε περίπτωση που χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση/αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελία του να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η αναπαραγωγή  χρώματος & οι μεμονωμένες ρυθμίσεις χρώματος/φωτεινότητας της οθόνης σας μπορούν να δημιουργήσουν μικρές παραλλαγές όσον αφορά τα χρώματα των προϊόντων.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Όλο το περιεχόμενο του the-toy.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, εκτός των ρητά αναφερομένων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του the-toy.gr  και «Το παιχνίδι Μόνο το καλύτερο» προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών.

Απαγορεύεται με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο, η αντιγραφή, διανομή, τροποποίηση, αλλοίωση, μεταγλώττιση, διαμόρφωση, αναπαραγωγή, μεταβίβαση, πώληση, αναδημοσίευση, αποστολή δεδομένων σε άλλο υπολογιστή (upload), οποιασδήποτε πληροφορίας που παρέχεται στο δικτυακό αυτό τόπο, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής τους στο Διαδίκτυο ή της διάθεσης των πληροφοριών στο Διαδίκτυο με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ι.Κ.Ε.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΗ

Τα προσωπικά σας στοιχεία που εισάγετε για την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών αγορών, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος και του επωνύμου σας, του τηλεφωνικού αριθμού σας, της ταχυδρομικής και ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης, υποβάλλονται από εσάς εθελούσια και εγγυάστε για την αλήθεια και την ορθότητα αυτών. Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι, κάθε φορά που τους καταχωρείτε, σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Το the-toy.gr σε καμία περίπτωση δεν δημοσιοποιεί, γνωστοποιεί, συλλέγει ή διαθέτει σε τρίτους, διαδικτυακά ή άλλως,  προσωπικά δεδομένα των μελών/επισκεπτών του διαδικτυακού του τόπου. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και φέρετε την αποκλειστική ευθύνη για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψής τους από τρίτα μέρη. Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών που χρησιμοποιείτε για την συναλλαγή δεν αποθηκεύονται.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Εάν επιθυμείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.  Μόλις ακυρώσετε τον λογαριασμό σας δεν θα είστε σε θέση πλέον να πραγματοποιείτε on-line αγορές ή να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς. Μπορείτε να δημιουργήσετε εκ νέου λογαριασμό, με  την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εντούτοις οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό παραγγελιών σας δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες.

ΕNHMEΡΩΤΙΚΑ E-MAIL (newsletters)

Το the-toy.gr  μπορεί να σας στέλνει ενημερωτικά email.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά newsletters ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων του the-toy.gr, μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά, μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

To the-toy.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα the-toy.gr  δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Το the-toy.gr  δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών του για ζημίες που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους, εκτός των περιπτώσεων που εμπίπτουν στις «Επιστροφές Προϊόντων».

Το the-toy.gr επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το the-toy.gr εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας κάποιων προϊόντων του.
Σε κάθε περίπτωση το the-toy.gr  διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε να διακόψει προσωρινά ή οριστικά τη λειτουργία ολόκληρου ή τμήματός του για λόγους συντήρησης ή αναβάθμισης ή για οποιονδήποτε λόγο.

Το the-toy.gr δεν πραγματοποιεί πωλήσεις σε ανηλίκους. Αν είστε κάτω των 18 ετών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το the-toy.gr μόνο με την συνδρομή/έγκριση κάποιου γονέα ή/και κηδεμόνα.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του the-toy.gr διέπονται από το ισχύον κάθε φορά δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το εμπόριο και ειδικότερα το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο 2251/1994  περί  Προστασίας των Καταναλωτών, όπως αυτός ισχύει κωδικοποιημένος με όλες τις τροποποιήσεις του. Αρμόδια για την επίλυση της όποιας διαφοράς ορίζονται τα Δικαστήρια Αθηνών.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Υποστηρίζονται οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής των αγορών σας:

  1. Με πιστωτική κάρτα

Για την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας κατά το τελευταίο στάδιο της αγοράς, μεταφέρεστε στο Secure περιβάλλον της τράπεζας με την οποία συνεργαζόμαστε (Eurobank).

Οι κάρτες με τις οποίες μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας είναι οι:
VISA, MASTERCARD και MAESTRO.

Η έκδοση αποδείξεων λιανικής πώλησης – τιμολογίων για αγορές που θα εξοφλούνται με πιστωτική κάρτα θα γίνεται αποκλειστικά στα στοιχεία του κατόχου της κάρτας

  1. Με αντικαταβολή

Στην περίπτωση αυτή καταβάλετε το ποσό στο ταχυδρομείο ή στον συνεργάτη της εταιρίας ταχυμεταφορών που θα σας παραδώσει το πακέτο σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αποστολή προϊόντων με αντικαταβολή, είναι να μας παρέχετε έγκυρο αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας.

  1. Με τραπεζική κατάθεση

EUROBANK :  0026.0254.92.0200108563

IBAN : GR4402602540000920200108563

ALPHA : 162-00-2002-002732

ΙΒΑΝ : GR4001401620162002002002732

ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5076086900372

ΙΒΑΝ : GR0201720760005076086900372

Προσοχή: Σε κάθε περίπτωση εξόφλησης με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσης να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά. Το αποδεικτικό της κατάθεσης θα πρέπει στη συνέχεια να αποστέλλεται με φαξ στο 210-6926551, ή με email στο info@the-toy.gr, οπότε και θα ξεκινά άμεσα η επεξεργασία της. Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, στην αιτιολογία της κατάθεσής σας να αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Παρακαλούμε να προχωρείτε στην εξόφληση, εντός 2 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Για αγορές αξίας € 1.500 και άνω, η εξόφληση του ποσού θα γίνεται μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας ή με τραπεζική κατάθεση στους ανωτέρω τραπεζικούς λογαριασμούς.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου, στον αριθμό τηλεφώνου 210-6926507, κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων χωρίς να είστε μέλος της ιστοσελίδας μας.

Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται με αντικαταβολή ή με κατάθεση στους ανωτέρω  τραπεζικούς λογαριασμούς.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα έξοδα αποστολής προστίθενται στο συνολικό κόστος κατά το στάδιο του καλαθιού και πριν το τελικό στάδιο της αγοράς και είναι €3,00 (τρία ευρώ) ανά αποστολή εσωτερικού. Για αποστολή σε χώρα του εξωτερικού, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν κάνετε την παραγγελία σας.

Για αγορές άνω των €39, η αποστολή γίνεται δωρεάν.

Για πληρωμές με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση €2,00

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την παραλαβή των προϊόντων σας, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.

Η συναρμολόγηση – στήσιμο των προϊόντων δεν συμπεριλαμβάνεται στα έξοδα αποστολής.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Όλα τα προϊόντα που βλέπετε στο site είναι άμεσα διαθέσιμα (εκτός ελάχιστων περιπτώσεων όπου ο χρόνος παράδοσης συμφωνείται κατόπιν συνεννοήσεως). Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από την Speedex ή τη Γενική Ταχυδρομική.

Ο συνήθης χρόνος παράδοσης των άμεσα διαθέσιμων προϊόντων είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Αποστολές δεν πραγματοποιούνται Σάββατο, Κυριακή και αργίες.

Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί από εμάς, θα λάβετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο οποίο θα αναφέρεται ο αριθμός αποστολής. Στην ενότητα “Ιστορικό Παραγγελιών” θα μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε “Παραλαβή από το κατάστημα” θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2106926507 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή με e-mail στο info@the-toy.gr, αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας σας. Εάν ο τρόπος πληρωμής που έχετε επιλέξει, είναι “πληρωμή με την παράδοση”, τότε τα προϊόντα θα παραμείνουν στο κατάστημα διαθέσιμα για 3 ημέρες. Εάν επιλέξετε “πληρωμή με πιστωτική κάρτα”, δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο παραλαβής.

Οι παραγγελίες που θα καταχωρούνται ημέρα Παρασκευή μετά την 12η μεσημβρινή, θα εκτελούνται την προσεχή Δευτέρα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ

Η συσκευασία δώρου, εάν την επιθυμείτε, παρέχεται δωρεάν.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ

Το κατάστημα μας μπορεί να εκδώσει εκπτωτικά κουπόνια ως ευχαριστήρια κίνηση προς τους επισκέπτες του. Τα κουπόνια αυτά θα έχουν τη μορφή ενός κωδικού (μοναδικού κάθε φορά) που θα σας αποστέλλεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αλλά θα είναι διαθέσιμος και στην ενότητα “ο λογαριασμός μου – τα κουπόνια μου”, όταν συνδέεστε σε αυτόν. Σε περίπτωση που θελήσετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο κουπόνι σας, θα πρέπει να το προσθέσετε (αντιγραφή & επικόλληση) στο αντίστοιχο πλαίσιο, στο στάδιο του ΚΑΛΑΘΙΟΥ, πριν κάνετε Ολοκλήρωση της παραγγελίας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΑΚΥΡΩΣΗ

Μπορείτε να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας οποτεδήποτε, με την προϋπόθεση τα προϊόντα να μην έχουν αποσταλεί. Σε περίπτωση που αυτά έχουν ήδη αποσταλεί, ισχύει η περίπτωση επιστροφής προϊόντων. Η ακύρωση της παραγγελίας σας γίνεται μέσω τηλεφώνου ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η επιστροφή των καταβληθέντων χρημάτων πραγματοποιείται με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα, αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία μαζί μας για την πρόθεσή σας.  Τα τυχόν επιστρεφόμενα προϊόντα, πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να μας τα στέλνετε στην αρχική εμπορική τους συσκευασία, η οποία δεν πρέπει να έχει ανοιχτεί (όπως ακριβώς τα παραλάβατε). Μαζί με τα προϊόντα θα πρέπει να εσωκλείετε την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής πώλησης ή το αντίστοιχο τιμολόγιο. Τα έξοδα αποστολής επιστρεφομένων προϊόντων τα επιβαρύνεστε εσείς. Η επιστροφή των καταβληθέντων χρημάτων πραγματοποιείται με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Εάν πιστεύετε ότι το προϊόν που παραλάβατε έχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Θα συνεννοηθούμε μαζί σας για την αντικατάσταση του.

Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ:

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

elGreek
Wishlist 0
Continue Shopping