Search

Αγαπημένα

Λογ/μος

Εταιρείες

Οι εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε

Οι κορυφαίες εταιρείες παιχνιδιών ποιότητας δημιουργούν μικρά σύμπαντα τρυφερότητας, φαντασίας και αισθητικής απαραίτητα στα παιδιά για να εκφραστούν και να δημιουργήσουν. Με αδιάλειπτη παρακολούθηση από το 1978 έως σήμερα των διεθνών εκθέσεων και της παραγωγής παιχνιδιών εισαγάγαμε και διαθέσαμε στην Ελλάδα περίπου 170 εταιρείες εκπαιδευτικών παιχνιδιών όμορφων, ασφαλών και δημιουργικών.

Ambi Toys

Η Ambi Toys ξεκίνησε να παράγει βρεφικά παιχνίδια στα τέλη του 1960 στην Ολλανδία. Λίγα χρόνια αργότερα ο Patrick Rylands, ένας βραβευμένος σχεδιαστής, βρέθηκε στην ομάδα της Ambi. Από τo 1976 μέχρι το 2002 όλα τα προϊόντα σχεδιάζονταν αποκλειστικά από τον Rylands, ο οποίος έδωσε στην Ambi την χαρακτηριστική ποιότητα του design και την ιδιαίτερη αισθητική, με τα έντονα, καθαρά, βασικά χρώματα.

Το 2013 η Ambi εξαγοράστηκε από την -πολύ έμπειρη στο χώρο- Galt Toys η οποία με διάφορες αλλαγές κυρίως στη συσκευασία, εκσυγχρόνισε την Ambi Toys, φέρνοντας την στην νέα εποχή.

Antonio Juan

Η Antonio Juan δημιουργήθηκε το 1958, στην πόλη Onil, στο Alicante της Ισπανίας, μια περιοχή με βαριά ιστορία στην παραγωγή παιχνιδιών. Ήδη από το τέλος του 19ου αιώνα, πολλές ποιοτικές εταιρείες παιχνιδιών πρωταγωνίστησαν στον χώρο, ιδιαίτερα στον τομέα της κούκλας. H Antonio Juan, η οποία ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση, με πολλή δουλειά και αγάπη για τις κούκλες, είδε τρεις γενιές ανθρώπων να περνούν από τα εργαστήρια της και να δημιουργούν με αγάπη και μεράκι ποιοτικές κούκλες σε καλές τιμές.

Asi

Η ισπανικη εταιρία Asi, περηφανεύεται για το γεγονός πως είναι μια από τις λίγες πλέον εταιρίες που παράγουν τα προϊόντα τους αποκλειστικά στην Ισπανία. Η Asi, έχει μια μεγάλη συλλογή από κούκλες και αξεσουάρ σε διάφορα μεγέθη και σχέδια, με τα μωρά κούκλες να είναι σίγουρα, το σήμα κατατεθέν της εταιρείας.

Με την εμπειρία της στον χώρο -η οποία μετράει πάνω από 40 χρόνια- δημιουργεί προϊόντα με χαρακτηριστικό σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα, κάνοντας την Asi μια από τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής κούκλας στον κόσμο!

Authentic

Η αγγλική εταιρία Authentic Sports είναι μια νέα, σύγχρονη εταιρία με φρέσκες ιδέες και σχεδιασμό. Δημιουργήθηκε το 2021 στο Ηνωμένο Βασίλειο, διαθέτοντας πατίνια αλουμινίου μέσα από δύο σειρές τη Muuwmi και τη Six Degrees.

Bontempi

Η Bontempi μέλος της i Com S.p.A. είναι ένα brand με μακρά ιστορία και παράδοση στην κατασκευή παιδικών μουσικών παιχνιδιών. Ιδρύθηκε το 1937 στην Ιταλία και από τότε έχει γίνει συνώνυμη με την ποιότητα και τη μεγάλη γκάμα σε παιδικά μουσικά όργανα. Η μεγάλη αυτή γκάμα περιλαμβάνει πολλούς κωδικούς για ηλικίες από 3 μηνών έως 7 ετών.

Η Baby σειρά της περιλαμβάνει από κουδουνίστρες και μουσικές μπάλες δραστηριοτήτων μέχρι μουσικά χαλιά και μουσικά όργανα ειδικά σχεδιασμένα για βρέφη και μικρά παιδιά, ενώ οι υπόλοιπες σειρές της καλύπτουν όλες τις μουσικές ανάγκες σε παιδιά έως 7 ετών.

Best Sport

Η Γερμανική εταιρία BEST Sport & Freizeit GmbH έχει ένα κοινό με εμάς στο Παιχνίδι εκτός από την κοινή αγάπη μας για το παιχνίδι και τα παιδιά. Ιδρύθηκε την ίδια χρονιά με εμάς, το 1978 και από τότε λειτουργεί ασταμάτητα, προσφέροντας υψηλής ποιότητας παιχνίδια εξωτερικού χώρου και αθλητικού εξοπλισμού.
cayro logo

                                                                              Cayro

Η Cayro είναι μια ισπανική εταιρία 70 ετών που κατασκευάζει εξαιρετικά επιτραπέζια παιχνίδια και παιχνίδια παζλ και σπαζοκεφαλιές όπως παραλλαγές του κύβου του ρούμπικ.

Cobi

H Cobi S.A. ιδρύθηκε το 1987 στην Πολωνία, παράγοντας παζλ και επιτραπέζια παιχνίδια. Το 1992 ξεκίνησε να παράγει πλαστικά τουβλάκια κατασκευών και καλούπια. Η επιτυχία της ήταν τόσο μεγάλη που το 1997 έφτιαξε το δικό της μεγάλο εργοστάσιο στη Βαρσοβία. Πλέον είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός πλαστικών τουβλακίων στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη με γραφεία στην Πολωνία, την Τσεχία, την Αγγλία και την Αμερική, ενώ εξάγει τα παιχνίδια της σε 50 χώρες παγκοσμίως.

Dantoy

H Dantoy αναπτύσσει και κατασκευάζει ποιοτικά παιχνίδια στην Δανία εδώ και πάνω από 50 χρόνια, ενώ είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παιχνιδιών ανάμεσα στις Σκανδιναβικές χώρες. Ειδικεύεται σε παιχνίδια εξωτερικού χώρου & κήπου, εξοπλισμό για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς αλλά και καλοκαιρινά παιχνίδια που έχουν να κάνουν με την άμμο και το νερό όπως κουβαδάκια, φτυαράκια, βαρκάκια, φορτηγά και άλλα. Η Dantoy έχει εργοστάσιο έκτασης πάνω από 15000 m2 και εδρεύει στο Hobro της Δανίας.

Diset

H Diset είναι μια Ισπανική εταιρία με μια μεγάλη γκάμα από εκπαιδευτικά παιχνίδια, επιτραπέζια για παιδιά, παζλ και βρεφικά παιχνίδια με έδρα τη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Μαζί με την εδραιωμένη και πασίγνωστη εταιρεία Royal Jumbo Group, σχηματίζουν τη JumboDiset με στόχο την ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση κορυφαίων παιχνιδιών.

Doudou et Compagnie

Η ιστορία της Doudou et Compagnie ξεκινά το 1999 στο Val d’Oise της Γαλλίας. Ιδρύθηκε από τον Alain Joly, όταν έραψε το πρώτο του πανάκι παρηγοριάς, ένα γλυκύτατο λαγουδάκι. Από τότε ακολούθησαν πολλά ακόμα, κερδίζοντας κάθε χρόνο όλο και περισσότερο την αγάπη του κοινού. Πλέον η Doudou et Compagnie παράγει πολλά βρεφικά προϊόντα και εξάγει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο. Στην κατηγορία bebe φημίζεται για τα υπέροχα προϊόντα με την μοναδική αισθητική και υψηλή ποιότητα σε λούτρινα, πανάκια παρηγοριάς, γαντόκουκλες, μασητικά οδοντοφυΐας και βρεφικά παιχνίδια δραστηριοτήτων.

Edu Toys

H EduToys, μέλος της εταιρίας EduScience με έδρα το Hong Kong είναι μια κορυφαία εταιρία παραγωγής και διάθεσης ποιοτικών αλλά προσιτών εκπαιδευτικών και STEM παιχνιδιών.
Δημιουργήθηκε το 1987 από τον David Choi με γνώμονα την αγάπη του για τα παιδιά, τα παιχνίδια και την επιστήμη. Εκείνη την εποχή, παρατήρησε πως δεν είχαν όλα τα παιδιά στην Κίνα πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και αυτό οδήγησε τον David Choi να κατασκευάσει παιχνίδια που θα παρακινήσουν τα παιδιά να ασχοληθούν με τον μαγικό κόσμο της επιστήμης.

Πλέον, η EduToys διαθέτει προϊόντα από 10 διαφορετικές επιστημονικές κατηγορίες, σε πάνω από 100 χώρες.

Galt Toys

Η εταιρία Galt Toys δημιουργήθηκε το 1961 και παραμένει ακόμα και σήμερα πιστή στο όραμά της για την παραγωγή και διάθεση ποιοτικών παιχνιδιών που εμπνέουν τη μάθηση μέσα από το παιχνίδι. Είναι σχεδιασμένα για να είναι διασκεδαστικά, πολύχρωμα, δημιουργικά και να υποστηρίζουν όλους τους τομείς της πνευματικής ανάπτυξης ενός παιδιού. Η σειρά προϊόντων τους καλύπτει διάφορες ηλικίες, από νεογέννητα βρέφη με τη σειρά Playnest, για να ανακαλύπτουν υφές και ήχους, μέχρι τη σειρά Explore & Discover για τα πρώτα πειράματα του μικρού παιδιού. Τα παιχνίδια της Galt Toys μεγαλώνουν μαζί με το παιδί σας!

Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές ασφαλείας (BS EN71, HD271/BS, EN50088) και έχουν τη σήμανση CE και BS5665 Lion Mark ενώ έχουν βραβευτεί σε διαγωνισμούς.

Goula

Η ισπανική εταιρία παιχνιδιών Goula ιδρύθηκε το 1971 από επαγγελματίες που είχαν παρουσία στον χώρο ήδη από το 1942 και παρουσίασε μια σειρά παιχνιδιών κατασκευασμένα κυρίως από ξύλο που προερχόταν από φυτευμένο -και όχι φυσικό- δάσος, για την προστασία των δασών. Έτσι παρουσίασε κορυφαίες ξύλινες κατασκευές, ξύλινα παζλ και εκπαιδευτικά παιχνίδια με οικολογικό αποτύπωμα. Εδρεύει στην Βαρκελώνη της Ισπανίας και είναι μέλος του έμπειρου ομίλου Diset S.A.

λογότυπο εταιριίας παιχνιδιών hola

Hola

Τα προϊόντα της εταιρίας Hola έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα την αλληλεπίδραση παιδιού-γονέα και εστιάζουν στην πρώιμη παιδική ηλικία. Η βρεφική σειρά περιλαμβάνει προϊο΄ντα από τη γέννηση, ενώ τα εκπαιδευτικά της παζλ προσφέρονται για παιδιά από 3, 5 και 6 ετών και άνω.

Jeujura

Η γαλλική εταιρία Jeujura με ιστορία ενός αιώνα στην κατασκευή παιχνιδιών! Από ένα μικρό ξύλινο σπίτι στα δάση Jura της Γαλλίας μέχρι μια σύγχρονη πλέον εταιρία που ειδικεύεται σε ξύλινα παιχνίδια και συγκεκριμένα σε κατασκευές, κύβους, ξύλινα παζλ και επιτραπέζια παιχνίδια.

Jumbo

Η Royal Jumbo Group είναι μια κορυφαία εταιρία παιχνιδιών που αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει παιχνίδια και παζλ, ενώ έχει ενώσει τις δυνάμεις της με κορυφαίες εταιρείες παιχνιδιών όπως η Goula, η Diset και η Galt.

Ks Kids

Η εταιρία Ks Kids για περισσότερα από 20 χρόνια διαθέτει βρεφικά και προσχολικά παιχνίδια που στοχεύουν στη σωστή ανάπτυξη του παιδιού, για τα οποία έχει λάβει πάνω από 100 βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς. Τα προϊόντα της K’s Kids δεν είναι μόνο παιχνίδια αλλά αναπτυξιακά εργαλεία για κάθε μικρό παιδί.

Μάλιστα έχει αναπτύξει ένα μαθησιακό τρίγωνο ως γνώμονα για την ανάπτυξη των προϊόντων της, με γνωσιακούς (λογική, δημιουργικότητα, γλωσσολογία), κοινωνικούς (επικοινωνία, αυτοεκτίμηση, συναίσθημα) και σωματικούς (αισθήσεις, λεπτή κινητικότητα, αδρή κινητικότητα) παράγοντες.

La Nina

Η ισπανική εταιρία La Nina, με έδρα τη Βαρκελώνη, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα με αξεσουάρ και ξύλινα έπιπλα για κούκλες όπως λίκνα, κούνιες, γκαρνταρόμπες κλπ.

Melissa & Doug

Η εταιρία Melissa & Doug ξεκίνησε το 1988 στην Αμερική από ένα ζευγάρι ανθρώπων με όνειρο να δημιουργήσουν παιχνίδια που εμπνέουν στα παιδιά το ελεύθερο παιχνίδι.

Η Melissa και ο Doug, όντας και οι ίδιοι γονείς 6 παιδιών κατάλαβαν γρήγορα πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια στην ανάπτυξη και τη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.

Από κλασικά ξύλινα παιχνίδια σε ρεαλιστικά παιχνίδια μίμησης και ρόλων, τα προϊόντα της Melissa & Doug εμπνέουν τη δημιουργική σκέψη μέσω του ελεύθερου παιχνιδιού μακριά από οθόνες. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η μοναδική αισθητική υπόσχονται αμέτρητες ώρες δημιουργικού παιχνιδιού.

Mentari

Η Mentari ιδρύθηκε το 1988 και από τότε προμηθεύει την αγορά των παιχνιδιών με κορυφαία ξύλινα παιχνίδια.

Όλα τα προϊόντα της Mentari συμμορφώνονται με τις ευρωπαϊκές και αμερικανικές προδιαγραφές ασφαλείας EN71, CPSC και ASTM.

Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ειδικεύεται στα κλασικά ξύλινα παιχνίδια και τα παιχνίδια ρόλου και μίμησης (τρένα, βρεφικά, κουζινικά, κουκλόσπιτα, έπιπλα, πάγκους, γκαράζ κατρακύλες και άλλα).

Orange Tree

Η Orange Tree με έδρα την Αγγλία, σχεδιάζει ανθεκτικά, ξύλινα παιχνίδια με στόχο τη διασκέδαση και την ασφάλεια.

Από παιχνίδια Push Along και Pull Along, παζλ και οχήματα μέχρι bowling, παιχνίδια τεμαχισμού, παιχνίδια ρόλου και μίμησης αλλά και ξύλινα ζωάκια.

Με γνωστές συνεργασίες όπως της Disney, του Winnie The Pooh και Peter Rabbit, η Orange Tree διαθέτει όμορφα προϊόντα με υψηλή αισθητική και ανθεκτικότητα.

Paola Reina

Οι πασίγνωστες κούκλες για παιδιά της Paola Reina κυριαρχούν εδώ και δεκαετίες στην παγκόσμια αγορά παιχνιδιών.

Με έδρα το Alicante της Ισπανίας -μια περιοχή με μεγάλη ιστορία στην παραγωγή κούκλων και αξεσουάρ για κούκλες– και στόχο τη συνεχή αύξηση της ποιότητας, η Paola Reina έχει καταφέρει να δημιουργήσει μοναδικές κούκλες βινυλίου με το χαρακτηριστικό τους άρωμα βανίλιας, οι οποίες κατασκευάζονται 100% στην Ισπανία.

Plastoy

Η Plastoy είναι μια γαλλική εταιρία παιχνιδιών που ειδικεύεται από το 1990 σε φιγούρες με γνωστούς χαρακτήρες όπως οι Μπάτμαν (Batman), Λούκι Λουκ (Lucky Luke), Τεν Τεν (Tintin), Αστερίξ και Οβελίξ (Asterix & Ovelix), Στρουμφάκια (Smurfs), Μικρός Πρίγκιπας (Little Prince) κλπ.

Τα όμορφα σχέδια και η προσοχή στη λεπτομέρεια έχουν κάνει την Plastoy πρωτοπόρο στις φιγούρες και μινιατούρες.

Rastar

Η Rastar Group είναι μια κορυφαία εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών και προμηθευτής αδειοδοτημένων μοντέλων αυτοκινήτων γνωστών παγκοσμίως μαρκών. Επικεντρώνεται στον σχεδιασμό, την παραγωγή και τις πωλήσεις σε τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα RC, παιδικά ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα και περπατούρες (Ride Onds).

Rex London

Η Rex London είναι μια εταιρία με έδρα το Λονδίνο και ιστορία δεκαετιών που ειδικεύεται σε παιχνίδια, δώρα, σχολικά, μαγειρικά σκεύη και μικροαντικείμενα για παιδιά.

Με μια πραγματικά τεράστια γκάμα προϊόντων, στη Rex London θα βρεις ό,τι μπορείς να φανταστείς για την καθημερινότητα ενός παιδιού. Τσάντες, κασετίνες, ομπρέλες, ταπεράκια, παγούρια, είδη για πάρτυ, αυτοκόλλητα και προσωρινά τατουάζ, είδη χειροτεχνίας, μπάλες και πολλά άλλα

Sentosphere

Η Sentosphere δημιουργεί και παράγει παιχνίδια κατασκευασμένα στη Γαλλία για παιδιά όλων των ηλικιών. Στη Sentosphere θα βρείτε υπέροχες χειροτεχνίες και καλλιτεχνικές ασχολίες, εκπαιδευτικά παιχνίδια, σετ κοσμητικής και άλλα. Επίσης, θα βρείτε υπέροχα παζλ από 24 έως 1000 κομμάτια με τη νέα της σειρά παζλ Calypto.

Step2

Η Step 2 ξεκίνησε το 1991 στην Αμερική με μόλις 5 υπαλλήλους και πλέον έχει πάνω από 800 υπαλλήλους και 2 εργοστάσια στο Ohio των ΗΠΑ στα οποία παράγει παιχνίδια προσχολικής και νηπιακής ηλικίας.

Ειδικεύεται σε παιχνίδια εξωτερικού χώρου όπως γυμναστήρια κήπου, παγκάκια, κούνιες και τσουλήθρες.

Tender Leaf Toys

Η κορυφαία εταιρία Tender Leaf διαθέτει φανταστικά και ανθεκτικά ξύλινα παιχνίδια, με υπέροχη αισθητική. Κουκλόσπιτα, παιχνίδια ρόλου και μίμησης (παιδικές κουζίνες και κουζινικά, οχήματα, πάγκοι μαραγκού, πάγκοι παγωτού, ξύλινα φρούτα και φαγητά κοπής, καρότσια κήπου, λίκνα για κούκλες, ξύλινα οχήματα, παιχνίδια ταξινόμησης σχημάτων και πολλά άλλα).

Τα προϊόντα της συμμορφώνονται με τα πρότυπα ασφαλείας EN71, ASTM F963 and AS/NZS ISO. Επίσης, το ξύλο που χρησιμοποιεί η Tender Leaf προέρχεται από 100% ανακυκλωμένο ξύλο.

Threadbear

Η συλλογή προϊόντων της ThreadBear σχεδιάζεται με γνώμονα το θαύμα της παιδικής ηλικίας, δημιουργώντας μαλακά παιχνίδια όπως πάνινες κούκλες, βιβλία με ύφασμα και όμορφα εικονογραφημένες ποδιές. Στόχος είναι να γίνουν ο καλύτερος φίλος του παιδιού σας, ασκώντας παράλληλα τη γλωσσική, κοινωνική του δεξιότητα και το φανταστικό παιχνίδι.
Εμπνευσμένοι από τη μαγεία της παιδικής λογοτεχνίας και τον φυσικό κόσμο, χρησιμοποιούν παιχνιδιάρικες παλέτες χρωμάτων και απαλούς τόνους για να δημιουργήσουν αξιολάτρευτα δώρα.

Vilac

Η ιστορία της VIlac ξεκινάει το 1911 σε ένα μικρό γαλλικό χωριό όταν ο Narcisse Villet δημιούργησε ένα εργαστήριο ξύλου. Οι γιοι του Narcisse ανέλαβαν την εταιρία το 1951 και γρήγορα εκτόξευσαν τη φήμη της στη Γαλλία σαν κατασκευαστές ξύλινων παιχνιδιών.

Το 1979 η εταιρία ονομάστηκε σε Vilac από το επώνυμο τους (Villet) και το βερνίκι (lacquer) χαρακτηριστικό γνώρισμα των κατασκευών τους. Μέχρι το 1990 η Vilac είχε αποκτήσει παγκόσμια φήμη κερδίζοντας πολλά βραβεία παιχνιδιών.

Πλέον αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως για την ποιοτική κατασκευή μεγάλης γκάμας παιχνιδιών με μοναδική αισθητική όπου οι αρχέτυπες και γεωμετρικές φόρμες μετατρέπουν τα παιχνίδια της Vilac σε διακοσμητικά αντικείμενα! Άλλωστε η Vilac είναι γνωστή για τις συνεργασίες της με έργα κορυφαίων σχεδιαστών και εικονογράφων όπως ο Keith Haring, ο Francois Pompon, η Suzy Ultman και πολλοί άλλοι.

Wonderworld

Η Wonderworld είναι μια εταιρία από την Ταϊλάνδη, η οποία κατασκευάζει ξύλινα παιχνίδια προσχολικής ηλικίας που στοχεύει στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των μικρών παιδιών.

elGreek
Wishlist 0
Continue Shopping